Suspectul în cazul uciderii doctoriței de la Brăila a fost prins

Este vorba despre un bărbat din Brăila, cu mai multe antecedente penale

Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins. Un bărbat din Brăila, cu mai multe antecedente penale, este cel suspectat că ar fi ucis-o cu sălbăticie pe femeia din Republica Moldova, medic stomatolog, marți seara, în cabinetul ei, potrivit digi24.ro.

În jurul orei 21:00, principalul suspect în cazul crimei din cabinetul stomatologic a fost prins de polițiștii brăileni

În acest moment se află în custodia Poliției, este la audieri. Cel mai probabil, polițiștii îl vor reține pentru 24 de ore, după care individul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Până în acest moment, sunt puține informații legate de presupusul criminal. Se știe doar că este un bărbat din Brăila, care are foarte multe antecedente penale, a spus procurorul de caz. Marți seara, un medic stomatolog din Brăila a fost ucis în cabinetul stomatologic pe care îl deține de un individ care i-a aplicat doctoriței mai multe lovituri de cuțit fatale. Marina Gavril avea 41 de ani și era medic stomatolog.

Femeia a fost ucisă, în propriul cabinet medical, cu trei lovituri de cuțit în zona gâtului.

Soțul doctoriței, tot stomatolog, este cel care a descoperit cadavrul și a sunat la 112. El le-a povestit polițiștilor că s-a îngrijorat atunci când a văzut că soția sa nu mai ajunge acasă după lăsarea serii, astfel că s-a dus după ea. Ar fi găsit-o într-o baltă de sânge. Anchetatorii merg pe varianta unei crime cu premeditare. Aşteaptă acum şi rezultatele probelor biologice care au fost prelevate de la locul crimei.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe”, potrivit necropsiei.

Căldura de afară este insuportabilă, dar și mai greu este în mijloacele de transport fără aer condiționat!