Femeie înjunghiată pe stradă în fața celor trei copii

Fostul iubit a urmărit-o și a încercat să o ucidă chiar în interiorul secției de poliție

Politist
Politist sursa foto pixabay

O femeie din Făgăraș a fost înjunghiată de fostul iubit în centrul orașului, sub privirile celor trei copii ai lor. Incidentul a avut loc în plină stradă, victima reușind să fugă într-o secție de poliție, potrivit ziare.com.

Agresorul a urmărit-o și a încercat să o ucidă chiar în interiorul secției, fiind rapid imobilizat și încătușat de polițiști.

„A fost urmărită de către bărbat, dar poliţiştii l-au imobilizat”, a declarat Adrian Radu, procuror. Bărbatul are un trecut infracțional semnificativ, fiind condamnat anterior pentru o tentativă similară de omor în 2002, pentru care a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare. În ciuda unui ordin de protecție, acesta a atacat din nou, provocând multiple plăgi victimei. „Pe fondul unui conflict mai vechi care exista în familiile din care proveneau. Atacul acest s-a soldat cu multiple plăgi înjunghiate”, a explicat Adrian Radu.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean din Sibiu, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Agresorul a încercat să se apere susținând că a reacționat la un atac al femeii, însă acest argument nu a convins autoritățile. „A susţinut că s-a apărat de atacul femeii cu cuţitul la adresa lui”, a mai spus procurorul Adrian Radu.

Locurile de joacă din cele 109 parcuri din Sectorul 2, închise de Protecția Consumatorilor