Fată agresată sexual de șase ori, în schimbul lichidării unei datorii a iubitului ei

Copila de 12 ani era din Iași

O copilă de 12 ani, din Iași, a ajuns monedă de schimb într-un cerc de adolescenți. Copila a crezut că între ea și un adolescent de 17 ani s-ar putea înfiripa o poveste de dragoste, dar s-a înșelat, potrivit ziare.com.

Fata este elevă, iar de ceva timp, a început să vorbească cu un adolescent pe nume Andrei C.

A întreținut relații intime cu adolescentul, de mai multe ori, în zona Copou, din Iași. Ulterior, alți adolescenți au batjocorit-o pe copilă. Sebastian P. și Iulian L. au împărțit-o, practic, pe copilă cu Andrei C. Povestea a ieșit la iveală, iar procurorii au făcut verificări. Procurorii au stabilit exact ce s-a întâmplat. Cei trei adolescenți au fost identificați, reținuți pentru 24 de ore, iar mai apoi arestați preventiv. Procurorii ieșeni au făcut câteva precizări legate de acest caz de-a dreptul incredibil.

Aceștia spun că fetița a fost pusă să întrețină relații sexuale în schimbul lichidării unei datorii. Procurorii au stabilit că fetița a fost violată de șase ori.

„Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat următoarea situație de fapt: inculpatul minor C.A.I., în cursul lunii mai, a acestui an, la diferite intervale de timp, atât într-o casă aflată în construcție din zona Copou, zona Stadionului Emil Alexandrescu, zona pădurii Breazu, cât și în Grădina Botanică Iași, a întreținut patru raporturi sexuale normale cu persoana vătămată în vârstă de 12 ani.

De asemenea, în cursul lunii mai a acestui an, 2024, în timp ce se aflau într-o casă aflată în construcție din zona Copou, zona Stadionulului Emil Alexandrescu, inculpatul C.A.I. a profitat de influența pe care o are asupra persoanei vătămate minore, solicitându-i acesteia să întrețină un raport sexual cu inculpatul minor LI.I., la finalizarea căruia, acesta din urmă, i-a dat persoanei vătămate suma de 50 de lei.

Totodată, în cursul aceleiași luni, în timp ce se aflau în Grădina Botanică Iași, inculpatul C.A.I., profitând de influența pe care acesta o are asupra persoanei vătămate minore și sub pretextul că îi este dator inculpatului P.N.S., a solicitat persoanei vătămate să întrețină un raport sexual normal cu inculpatul P.N.S.

Acesta din urmă a întreținut un raport sexual normal cu persoana vătămată în schimbul stingerii datoriei respective”, a declarat prim-procurorul Liviu Păiuși de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. În data de 19.08.2024, procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată a trei inculpați minori, în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii următoarelor infracțiuni.

Noi percheziții DIICOT la frații Tate