Gabi Bădălău, plin de bani, dar și de probleme

Probleme cu fosta soție, probleme și cu Poliția Capitalei...

Gabi Bădălău / Foto: Spynews.ro

Și bogații au problemele lor – o dovedește chiar situația lui Gabi Bădălău, cel plin de bani, însă și de procese cu duiumul. Ca și cum războiul cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu nu era de-ajuns, Bădălău s-a mai trezit și amendat de Poliția Capitalei, în data de 7 fabruarie 2021.

Citește și: Oana Roman, plină de ambiție. A dat jos 20 kilograme

Gabi Bădălău crede că a fost amendat pe nedrept

Și să nu credeți că este despre bani, ci mai degrabă despre covingerea că a fost amendat pe nedrept, sugerează acesta. Mai exact, polițiștii de la Secția 1 ar fi comis „o ilegalitate”, în momentul în care au ales să îl treacă pe acesta prin filtrul legii. Așadar, în speranța că i se va face dreptate, Bădălău a dat în judecată Poliția Capitalei.

Se pare că nu e chiar atât de ușor să fii bogat, până la urmă.

Custodia copiilor, motiv de dispută cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu

Cei doi foști soți se judecă, în acest moment, pentru custodia copiilor pe care îi au împreună, după un lung șir de acuze, scandal și posibile infidelități. Mai exact, Pătrășcanu își acuză fostul soț că ar fi avut obiceiul de a-și îndrepta privirea (și nu numai) înspre alte domnișoare, în timpul căsătoriei cu aceasta.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei. Nimeni nu m-a curtat în timpul căsniciei. Și pe la evenimente, dar eu nu am dat curs, eu eram cu ochii și capul în pământ, că eu mă gândeam la familie. Și acum sunt curtată”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Cancan.ro.

Mai mult decât atât, zvonuri povestesc despre o posibilă relație a acestuia cu Bianca Drăgușanu, amândoi postând fotografii din Maldive, în același timp, fapt care a încins imaginația opiniei publice.

Citește și: Mirela Vaida, amenințată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată