Suspectul în cazul uciderii doctoriței stomatolog din Brăila, în arest preventiv pentru minim 30 de zile

Doctorița originară din Republica Moldova a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic cu mai multe tăieturi în zona gâtului

Maricel Mihai, bărbatul din Brăila suspectat că a ucis-o pe doctorița stomatolog Marina Gavril cu trei lovituri de cuțit, în luna iulie, în cabinetul ei medical, va rămâne în arest preventiv cel puțin încă 30 de zile, după ce magistrații Curții de Apel Galați au respins recursul său, potrivit ziare.com.

Doctorița, în vârstă de 41 de ani, originară din Republica Moldova și care locuia cu soțul său într-un cartier din Brăila, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic pe 16 iulie, cu mai multe tăieturi în zona gâtului.

Maricel Mihai a fost prins de polițiști pe 20 iulie și a fost dus la audieri. Apoi, a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv. Brăileanul și-a planificat crima folosind „un nivel de deghizare fără precedent” și „a mers oarecum în zig-zag ca modalitate de deplasare ca să păcălească Poliția”, au declarat pe 22 iulie, surse din anchetă pentru Libertatea.

Deși nu există dovezi video ale crimei, leziunile suferite de victimă, gravitatea acestora, poziţionarea femeii, precum şi urmele biologice brun-roşcate identificate la faţa locului au permis aprecierea modalităţii de desfăşurare a atacului. Iar concluziile anchetatorilor sunt că bărbatul a comis crima în doar 33 de secunde din momentul în care a intrat în cabinetul medical.

Șoferi care au efectuat depăşiri neregulamentare, depistați cu elicopterul