Femeie din Cluj, moartă în urma unui incendiu

O fată de 18 ani primește îngrijiri medicale

În urma unui incendiu izbucnit marți, la o casă din localitatea Mera, judeţul Cluj, pompierii au găsit o femeie carbonizată și o fată de 18 ani care a suferit arsuri la nivelul feței, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, potrivit digi24.ro.

Pompierii clujeni au intervenit marți dimineața cu patru autospeciale, o autoscară și echipaje de prim-ajutor de la Serviciul Județean de Ambulanță, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Autoritățile au constatat moartea uneia dintre victime și au mai găsit la fața locului o tânără cu arsuri la nivelul feței care a primit îngrijiri medicale. „Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu de casă în localitatea Mera. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 4 autospeciale, alături de autoscară”, a transmis ISU Cluj.

Incendiul a ars un singur nivel al casei și a provocat degajări puternice de fum, informează sursa citată.

„Odată ce au pătruns în interior, forţele noastre au găsit o femeie carbonizată. De asemenea, o tânără de aproximativ 18 ani, care prezintă arsuri la nivelul feţei, primeşte îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ”, a mai transmis sursa citată. Pompierii au reușit să stingă focul. Momentan nu se cunoaște sursa incendiului.

Polițist din Vâlcea, anchetat pentru comerț cu material lemnos