Trei copii au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

Mașina a luat foc

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Trei copii cu vârste între 9 şi 15 ani au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, în localitatea Finiş din judeţul Bihor. Ulterior, autoturismul a fost cuprins de un incendiu, potrivit ziare.com.

Trei copii cu vârste între 9 şi 15 ani au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate, în localitatea Finiş din judeţul Bihor.

Ulterior, autoturismul a fost cuprins de un incendiu. După câteva minute, în timp ce echipajele de salvatori se îndreptau spre locul solicitării, a fost primit un nou apel la 112, de la un minor care anunţa producerea accidentului, menţionând că cei trei ocupanţi ai maşinii (apelantul însuşi şi alţi doi copii) au ieşit din autoturism înainte de a fi cuprins de flăcări şi că suferiseră răni, aceştia acuzând dureri.

Autoturismul a lovit un stâlp de electricitate înainte ca incendiul să izbucnească.

”Ajunse la faţa locului, echipajele SMURD şi SAJ au acordat îngrijirile care se impuneau celor trei băieţi în vârstă de 15, 13 şi 9 ani, transportându-i ulterior, conştienţi şi cooperanţi, la spital, iar echipajul de stingere a acţionat pentru lichidarea incendiului ce se manifesta violent la întreaga maşină”, a precizat ISU Bihor. La intervenţie au participat două echipaje de pompieri militari din cadrul Secţiei Beiuş, din care unul de stingere şi unul de prim ajutor calificat (paramedici SMURD), echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Trei bărbaţi, reţinuţi pentru agresarea unui tânăr şi a unor poliţişti