Agresiune în plină stradă în județul Constanța

Un bărbat a fost agresat de trei persoane o stradă din localitatea Cumpăna, fiind nevoie de intervenţia mai multor echipaje de poliţie a luptătorilor SAS.

Perchezitii
Perchezitii. Sursa foto: Politia Romana

Un bărbat a fost agresat de trei persoane o stradă din Cumpăna, judeţul Constanţa. Scandalul a încetat după intervenţia mai multor echipaje de poliţie a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS), potrivit stiripesurse.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, joi seara, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Traian, din comuna Cumpăna, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

”La faţa locului au intervenit mai multe patrule de poliţie, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, conflictul fiind aplanat şi mai multe persoane fiind imobilizate şi conduse la sediul poliţiei. În urma probelor administrate a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 40 de ani ar fi fost agresat fizic de alţi trei bărbaţi, în sprijinul acestora intervenind mai multe persoane”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. ”Astfel, în timpul conflictului ce ar fi avut loc pe strada Traian, bărbatul, împreună cu alte două persoane, l-ar fi agresat fizic pe bărbatul de 40 de ani, pe care l-ar fi lovit şi căruia i-ar fi provocat o leziune în zona mâinii, cu un obiect tăietor – înţepător”, a menţionat sursa citată. Bărbatul reţinut a fost condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Noi restricții de trafic pe Valea Oltului