Primăria Sectorului 1, executată silit de avocații angajați de Clotilde Armand împotriva Romprest

Se află sunt sechestru mașinile de pompieri, ambulanțele de la Sectorul 1, dar și cele aparținând Cercului Militar

Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1, cea mai bogată instituție publică din București, se află într-o situație fără precedent. Toată flota auto, inclusiv vehiculul electric BMW i3 condus de fostul primar Clotilde Armand și alte mașini esențiale pentru activitatea administrației locale, sunt sub sechestru, potrivit stiripesurse.ro.

Acest lucru a fost decis de instanță, din cauza neplății unor facturi către casa de avocatură Mușat & Asociații, angajată de primărie pentru a gestiona litigiile cu Romprest.

Romprest este compania de salubrizare cu care administrația locală a avut conflicte de-a lungul mandatului de primar al lui Clotilde Armand. Din cauza datoriilor acumulate, avocații au recurs la executarea silită, reușind să pună sechestru pe toate vehiculele din parcul auto al primăriei. Astfel, BMW-ul electric utilizat personal de Clotilde Armand și alte mașini din dotarea administrației, inclusiv cele ale viceprimarului USR, Oliver Păiuși, au fost sechestrate.

Executorul judecătoresc a aplicat măsura inclusiv asupra unor vehicule esențiale pentru serviciile de urgență, cum ar fi mașinile de pompieri și ambulanțele de la Sectorul 1, dar și cele aparținând Cercului Militar.

Decizia de executare silită vine în urma unei dispute îndelungate cu Romprest, care a acuzat Primăria Sectorului 1 de neplata unor facturi pentru serviciile de salubrizare. În contextul acestor conflicte, administrația Sectorului 1 a angajat casa de avocatură Mușat & Asociații, cu suma enormă de 400 de euro pe oră, pentru a-i reprezenta interesele în procesele de reziliere a contractului. Paradoxal, chiar avocații au ajuns să execute silit Primăria Sectorului 1 din cauza unor facturi neplătite.

Un bărbat din Târgu Neamț a mărturisit oamenilor legii că și-a ucis mama