Bărbat din Constanța cercetat penal pentru împuşcarea a opt porumbei

Bărbatul de 52 de ani este suspectat de uz de armă neletală fără drept, braconaj şi uciderea animalelor fără drept

porumbei
porumbei sursa foto pixabay

Un bărbat care a folosit o armă neletală asupra mai multor porumbei, omorând opt păsări, este cercetat penal de poliţiştii constănţeni pentru uz de armă fără drept, braconaj şi uciderea animalelor fără drept, a informat IPJ Constanţa, potrivit g4media.ro.

Potrivit sursei citate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Infracţionalităţii de Mediu au identificat un bărbat, de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept, braconaj şi uciderea animalelor fără drept.

Astfel, din cercetările efectuate a rezultat că în seara zilei de joi, în jurul orei 19.00, pe strada Podului din municipiul Constanţa, bărbatul ar fi folosit o armă neletală asupra mai multor porumbei.La faţa locului au fost găsite cadavrele a opt păsări, care au fost ridicate de specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul deţine permis de armă valabil pentru trei arme letale şi o armă neletală de tip puşcă, ce au fost ridicate. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti.

Doi șoferi de autobuz din Suceava prinși băuți la volan