Compania Erbașu a realizat o retrospectivă a lucrărilor de modernizare și extindere desfășurate în luna februarie a acestui an.
În data de 24 februarie, reprezentanții companiei au precizat că lucrările de execuție a parcării de tip ”park&ride” din Piața Emanuil Gojdu – Oradea, avansează zi de zi.
Potrivit comunicatului publicat pe pagina de Facebook a companiei, în zona P1 și P2 a viitoarei parcări au fost executate legăturile pentru rețeaua de canalizare pluvială precum și lucrările de infrastructură și suprastructură.
De asemenea, în zona A a corpului P1 s-a turnat pardoseala și se lucrează intens la cofrarea și armarea grinzilor și a plăcii de planșeu.
În următoarea perioadă, se va trece la turnarea betonului și execuția pardoselii în zona B a corpului P1, iar, în paralel, se vor executa fundațiile aferente corpurilor P3 și P4, precum și rețelele de canalizare pluvială și de instalații electrice subterane în zona corpului P2.
După finalizarea lucrărilor, parcarea din Oradea va dispune de 251 de locuri
În egală măsură, zona va beneficia de afișaj electronic și va fi accesibilă în exploatare pentru autoturisme de clasă mică, medie şi mare, cu o lungimea maximă de 5 m.
În cadrul proiectului final sunt prevăzute și 3 stații de reîncărcare electrice care deservesc 6 autoturisme, automate de taxare şi o cabină tip ghișeu.
Compania Construcții Erbașu: ”Vestigiile arheologice descoperite pe parcursul lucrărilor de săpătură vor fi puse în valoare”
”Cele două biserici şi ravelinul vor fi expuse protejat în spatele unei balustrade de sticlă fără a fi acoperite sau placate, iar fundaţiile construcţiilor medievale vor fi marcate în podeaua parcării. Proiectul este executat în echipă cu partenerii de la Simbac și are ca beneficiar Primăria Oradea. Construim pentru viitor. Cu respect, integritate și profesionalism”, au transmis reprezentanții companiei Erbașu, prin intermediul unui text publicat pe contul de Facebook.
Construcția Parcului Științific și Tehnologic Bihor este în plin proces de execuție
În data de 20 februarie, a fost realizată fundația clădirii, iar în prezent se lucrează la suprastructură unde se execută montajul prefabricatelor, stâlpilor, grinzilor, planșeului și casei scării.
În următoarele săptămâni vom finaliza montarea elementelor prefabricate și vom monta contravântuirile, structura metalică a închiderilor laterale și acoperișul.
Reprezentanții companiei au precziat că noua clădire va avea un regim de înălțime P+2E și o suprafață desfășurată de 5.417,78 mp.
La nivelul parterului va fi amenajată o zonă de cercetare şi prototipare care va cuprinde 3 laboratoare de prototipare, laborator de cercetare materiale avansate, laborator cercetare inteligenţă artificială şi o sală de conferinţă cu o capacitate de 300 persoane.
La etajul 1 vor fi construite 15 laboratoare de tip Open Lab, 3 laboratoare Makers Eco-System, iar la etajul 2 vor exista alte 15 laboratoare de inovare şi 4 laboratoare Makers Eco-System.
Continuă extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova
Compania Erbașu continuă, într-un ritm susținut, lucrările de extindere și modernizare de la Aeroportul Internațional Craiova.
În data de 16 februarie, societatea a anunțat că angajații au efectuat săpăturile necesare în vederea construirii noului terminal.
De asemenea, a fost turnat beton pentru realizarea egalizării pe zonele tronsoanelor A și C, iar, în prezent, societatea execută lucrări la nivelul hidroizolației corpului C și efectuează lucrări de introducere a canalizării menajere.
”În paralel se lucrează la realizarea prefabricatelor care vor face parte integrată din structura de rezistență. Noul terminal de pasageri va fi capabil să proceseze până la 1.933.186 de pasageri anual. Lucrarea este executată în echipă cu partenerii noștri constructori Grup Primacons și Váhostav SK”, a precizat compania.
Compania Erbașu a început un nou proiect important pentru sistemul sanitar din România
În data de 1 februarie, compania bucureșteană a demarat proiectul intitulat ”Creșterea eficienței energetice a Spitalului Orășenesc Pucioasa” și ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Pucioasa”.
Lucrările executate la nivelul spitalului prevăd înlocuirea acoperișului în șarpantă cu unul în terasă și hidroizolarea acestuia, reabilitarea interiorului spitalului, modernizarea tuturor instalațiilor, reabilitarea termică a anvelopei și înlocuirea sistemului de încălzire cu unul independent din punct de vedere energetic (unități VRF, panouri fotovoltaice).
La nivelul ambulatoriului se vor reface spațiile interioare și se va realiza înlocuirea tâmplăriei interioare, va fi amplasat un nou lift interior, care va face legătura între parter și etajul 1 al clădirii și vor fi dotate cabinetele cu echipamente medicale moderne și eficiente energetic.