Femeie arestată preventiv pentru uciderea iubitului

Crima a avut loc în zona Agigea

Arest
Arest sursa foto pixabay

Tribunalul Constanța a anunțat urmărirea penală în cazul unei crime comise în noaptea de marți spre miercuri, 25 iulie, pe litoral, potrivit ziare.com.

O femeie a fost reținută pentru că și-ar fi înjunghiat în piept concubinul în zona Agigea, aproape de Eforie Nord.

Cei doi nu erau în vacanță, se pare că locuiau în pădure într-o casă improvizată. „Prin ordonanţa din data de 24 iulie 2024 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata A.V., acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinută pe timp de 24 de ore în cursul serii aceleiaşi zile”, a anunțat compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Femeia, concubinul și mai mulți copii „locuiau într-o casă improvizată în pădure, în zona sensului giratoriu de la intrare în Eforie Nord”, potrivit FocusPress.ro.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în dimineaţa zilei de 24 iulie 2024, în zona lizierei de pe marginea drumului naţional DN39, vizavi de sediul RAJA din comună Agigea, judeţul Constanţa, în cursul unui conflict spontan, inculpata a exercitat violenţe asupra victimei Halit Mustafa, concubinul său, constând în lovirea acestuia în regiunea toracică cu un corp tăietor – înţepător şi i-a provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, au mai transmis autoritățile constănțene. Suspecta a alertat poliția, iar la sosirea echipajului, femeia aștepta alături de copii, mai scrie presa locală. Joi, 25 iulie, procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a femeii.

Județele unde pot fi împușcați fără autorizație cei mai mulți urși