Patru mașini implicate într-un accident în cea mai aglomerată ieșire din București

Un bărbat a fost transportat la spital

Accident
Accident sursa foto pixabay

Patru autovehicule au fost implicate, joi seară, într-un accident rutier produs pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, după ce două autoturisme s-au lovit, potrivit ziare.com

Elemente de caroserie au ricoşat în celelalte două maşini. Un bărbat a fost transportat la spital. Circulaţia rutieră s-a desfăşurat doar pe prima bandă în zona accidentului.

Accidentul a avut loc în cartierul Militari (Sectorul 6), în apropierea ieșirii spre Autostrada A1.

”Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Drumul Belşugului către Autostrada A1 ar fi schimbat banda de circulaţie, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe altă bandă de circulaţie, iar din impact, elemente ale caroseriei au ricoşat şi au lovit alte două autovehicule”, a transmis Brigada Rutieră din cadrul Poliției Capitalei.

În urma accidentului, a fost rănit primul şofer, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Toţi cei patru şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie. Circulaţia rutieră pe bd. Iuliu Maniu, pe sensul de ieşire din Capitală, se desfăşoară doar pe banda 1. „Nebunie pe Iuliu Maniu. Și după aproape o oră încă mai aleargă ambulanțe și poliție pe șosele”, anunța o utilizatoare de pe Facebook.

Elevii intră în vacanța de o săptămână, începând de vineri