Defecțiune majoră pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

Instalația de climatizare s-a defectat în zona de îmbarcare a pasagerilor

O avarie majoră la sistemul de climatizare al aeroportului Henri Coandă s-a produs miercuri, fiind afectată în special zona de îmbarcare, potrivit stiripesurse.ro.

  • Ca urmare a suprasolicitării generate de temperaturile caniculare din ultima perioadă, sistemul de climatizare al aeroportului Henri Coandă a fost afectat de o avarie importantă

A fost afectată, în special, zona de îmbarcare (“Finger”). CN Aeroporturi Bucureşti a luat măsurile care se impun atât pentru remedierea avariei, cât şi pentru suplimentarea cu noi echipamente, ce vor fi instalate provizoriu în cel mai scurt timp”, au afirmat reprezentanţii CN Aeroporturi Bucureşti. Ei au precizat că sunt în curs de reamenajare şi spaţiile comerciale, care vor fi dotate cu sisteme de climatizare proprii. ”CN Aeroporturi Bucureşti cere scuze utilizatorilor terminalului de pasageri pentru disconfortul resimţit şi îi asigură pe aceştia că va depune în continuare toate eforturile pentru asigurarea permanentă a confortului şi siguranţei lor”, a precizat sursa citată.

Aproape 16.000 de elevi nu s-au înscris la Evaluarea Națională