Soferiță prinsă drogată la volan în Mamaia, cu permisul suspendat

Politiștii au cerut recoltarea de probe biologice și au deschis o anchetă, miercuri.

Politist
Politist sursa foto pixabay

O femeie de 36 de ani este cercetată după ce polițiștii din Mamaia au prins-o conducând un autovehicul cu permisul de conducere suspendat și posibil sub influența substanțelor psihoactive, potrivit ziare.com.

Politiștii au cerut recoltarea de probe biologice și au deschis o anchetă, miercuri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia. Şoferul a fost legitimat şi identificat, stabilindu-se că este vorba despre o femeie de 36 de ani. „În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, se arată în comunicat.

Femeia a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost găsite o ţigară confecţionată artizanal şi patru pastile ce conţineau substanţe posibil psihoactive, precum şi mai multe foiţe folosite la confecţionarea ţigărilor şi două grindere. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Totodată, au fost sesizaţi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, potrivit competenţei în astfel de cazuri.

Tabere la mare pentru copiii și tinerii cu dizabilități