Elev rănit de un coleg de școală cu o sticlă de bere spartă

Copilul a fost transportat la spital

Elevi
Elevi sursa foto pixabay

Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea Răscruci, județul Cluj, a ajuns la spital, după ce a fost rănit cu o sticlă spartă, potrivit ziare.com.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18.30, un echipaj SMURD intervenind rapid la fața locului pentru a acorda primul ajutor minorului

O localnică a relatat că, în ziua respectivă, mai mulți copii se jucau pe drum când, la un moment dat, unul dintre ei ar fi spart o sticlă de bere și l-ar fi tăiat pe colegul său. „Rănitul a fost dus la Urgențe și supus unei operații care a durat trei ore”, a declarat femeia. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care copilul a fost rănit. Între timp, incidentul a provocat tensiuni în comunitate.

Marți dimineață, mai mulți părinți s-au prezentat la școala din Răscruci, îngrijorați pentru siguranța copiilor lor. „Am stat cu copiii în curtea școlii, nu vor să mai participe la ore, de frică, sunt loviți, sunt scuipați de colegul lor”, a mărturisit un părinte. Conducerea școlii a discutat cu părinții și le-a cerut să formuleze o plângere oficială către unitatea de învățământ. În funcție de concluzii, vor fi luate măsuri împreună cu Poliția și Protecția Copilului, dacă va fi necesar. Cu toate acestea, cursurile s-au desfășurat în mod normal.

Bărbat reţinut de poliţişti pentru incendierea a două case