Copil atacat de urs în județul Argeș când a vrut să îl hrănească 

Incidentul s-a produs în zona barajului Vidraru.

Ursi
Ursi sursa foto pixabay

Un copil a fost atacat de urs în județul Argeș, în zona localității Albești. Incidentul s-a produs în zona barajului Vidraru. O familie care circula într-un autoturism a oprit pe marginea drumului, după ce a observat un urs, potrivit digi24.ro.

Un copil de opt ani a încercat să hrănească animalul, din maşină, moment în care ursul l-a zgâriat.

Părinţii copilului au plecat mai departe. Pe drum, în zona localităţi Valea Iaşiului, părinţii s-au întâlnit cu o ambulanţă căreia i-au făcut semnal, tot atunci aceştia sunând la 112. Un echipaj medical a intervenit, a monitorizat copilul şi i-a acordat primul ajutor. El nu a fost dus la spital deoarece părinţii au susţinut că vor merge cu el la un spital din Capitală. Este al doilea astfel de incident produs în judeţul Argeş.

În urmă cu o lună, o turistă britanică a fost rănită după ce a fost atacată de un urs în timp ce se afla în zona barajului Vidraru.

Ursul a atacat-o pe femeia în vârstă de 72 de ani în momentul în care aceasta a vrut să îl fotografieze. O femeie de 72 de ani, aflată ca turist în România, a fost atacată de un urs, luni, în timp ce se afla în zona barajului Vidraru din judeţul Argeş. Autorităţile au emis mesaj RO-Alert prin care avertizează populaţia din zonă asupra pericolului. Incidentul a avut loc luni după-amiază, în apropierea barajului Vidraru. O femeie în vârstă de 72 de ani, cetăţean străin, a fost atacată de un urs, fiind rănită la braţul drept. Femeia a avut plăgi produse prin muşcătură şi a fost dusă la spital.

Protecția Consumatorului, recomandări pentru cumpărarea jucăriilor de 1 iunie