Bărbat mort după ce a fost prins sub un mal de pământ

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical SMURD

Un bărbat de 53 de ani a decedat, luni dimineaţa, după ce a fost surprins de un mal de pământ în timpul unor lucrări la canalizarea de pe strada Tărpiului din municipiul Bistriţa, potrivit stiripesurse.ro.

Un bărbat a fost surprins, luni dimineață, de un mal de pământ, anunță ISU Bistrița Năsăud.

La fața locului au ajuns mai multe echipe specializate ale pompierilor. „Mai multe echipe specializate din cadrul Detașamentul de Pompieri Bistrița intervin în Bistrița pe str. Tarpiului unde un bărbat a fost surprins de un mal de pământ”, transmite ISU Bistrița Năsăud. Pompierii menționează că intervenția este în dinamică. Potrivit martorilor, este vorba despre un muncitor care lucra la drum. La locul solicitării au intervenit mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, pompierii reuşind în aproximativ 15 minute să extragă victima.

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajul medical SMURD, fiind declarat decesul la locul accidentului de muncă

Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul muncitorului şi a fost sesizat, de asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru a verifica dacă au fost respectate condiţiile de securitate şi sănătate în muncă. Inspectorul şef adjunct dl ITM Bistriţa-Năsăud, Gavrilă Rodilă, a precizat că bărbatul era angajat cu contract de muncă şi lucra de mulţi ani pentru firma care efectua lucrările de canalizare.

http://Clubul Steaua anunță decesul lui Ștefan Birtalan