Cristian Popescu Piedone: Oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe!

Popescu Piedone s-a plimbat alături de nepoții lui pe Calea Victoriei, în weekendul trecut

Cristian Popescu Piedone și-a încărcat bateriile alături de nepoții lui în weekendul trecut. Candidatul PUSL la Primăria Capitalei a mărturisit că a avut ocazia, măcar pentru câteva ore, să se plimbe alături de ei prin București, pe Calea Victoriei.

Popescu Piedone : Copiii au ceva, ce nouă adulților ne lipsește. Au acea inocență, au încă bucuria lucrurilor mici

Popescu Piedone mărturisește că și el se bucura de o vată pe băț, atunci când era mic. Potrivit lui Popescu Piedone, uităm să ne bucurăm de lucrurile mici, de clipele cu familia, clipe care nu se mai întorc. Cristian Popescu Piedone mărturisește că și el se bucura când se plimba pe bicicletă alături de tată lui. „Dragii mei, oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe! Nu uitați să vă întoarceți atenția spre ceea ce contează cu adevărat! „, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Dragii mei, oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe!

„Weekendul acesta mi-am încărcat bateriile alături de nepoții mei. M-am bucurat că am avut ocazia, măcar pentru câteva ore, să mă plimb alături de ei prin București, pe Calea Victoriei. Copiii au ceva, ce nouă adulților ne lipsește. Au acea inocență, au încă bucuria lucrurilor mici. Și eu mă bucurăm de o vată pe băț, atunci când eram mic. Și eu mă bucurăm atunci când mă plimbam cu bicicletă alături de tata. În vâltoarea vieții, uităm să ne bucurăm de lucrurile mici, de clipele cu familia, clipe care nu se mai întorc. Dragii mei, oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe! Nu uitați să vă întoarceți atenția spre ceea ce contează cu adevărat! Dragii mei, oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe! Nu uitați să vă întoarceți atenția spre ceea ce contează cu adevărat! „, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Sectorul 5 rămâne cu proiectele în derulare și cu un primar tânăr și ambițios: Vlad Popescu Piedone