Popescu Piedone și știuca

Un eveniment mai puțin obișnuit a avut loc astăzi în Delta Dunării, unde Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost protagonistul unei experiențe unice. Aflat într-o scurtă vacanță, Piedone s-a trezit în mijlocul unei veritabile „operațiuni monstru”, când o știucă i-a sarit în barcă.

Aventură în Natură

Povestea a început dimineață când Primarul a ieșit pe ape, sperând să prindă câteva pești și pentru a se relaxa. Însă, surpriza a fost mare când, fără să arunce măcar o dată undița, o știucă i-a sarit direct în barcă probabil vrând să-l salute. Întâmplarea a atras atenția celor care îl însoțeau pe primar, transformând o simplă excursie într-o adevărată aventură.

Un gestic simbolic: Pupatul și Eliberarea

Gestul lui Piedone a fost la fel de surprinzător ca și apariția știucii. În loc să păstreze captura, Primarul a ales să o pupe și să o elibereze – „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea! Știucile parcă voiau să ne salute și ele,” a declarat Primarul. Acest gest simbolic a fost apreciat de toți cei prezenți, inclusiv de de fanii de pe Facebook, subliniind respectul pentru natură și importanța conservării faunei din Deltă.

Reacții și implicații

Evenimentul a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare, unde imaginile cu Piedone sărutând și eliberând știucile au devenit virale. Mulți au lăudat gestul primarului, considerându-l un exemplu de urmat pentru toți pescarii amatori și profesioniști.