Incident în Pasajul Unirii 

Șoferul unei dube a lovit unul dintre ventilatoare

Pasajul Unirii
Pasajul Unirii sursa foto Primaria Sector 3

Șoferul unei dube a lovit unul dintre ventilatoarele din interiorul Pasajului Unirii din centrul Capitalei. Traficul a fost blocat, iar polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs incidentul, potrivit digi24.ro.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost 0.

Acesta spunea că nu a văzut pur și simplu acest ventilator montat pe unul dintre pereții pasajului. Șoferul spune că ar fi trebuit să fie semnalizat corespunzător, astfel încât să fie mai ușor vizibil. Șoferul a fost și sancționat deoarece nu a putut prezenta oamenilor legii documentele, respectiv permis, dar și cartea de identitate, motiv pentru care a fost amendat. Urmează ca după ce reușește să repună pe poziții duba care a intrat în acest ventilator să meargă la Biroul de Accidente Ușoare, unde, probabil va fi sancționat pentru că a distrus mobilierul stradal.

În ultimele 18 luni, spun autoritățile, peste 500 de mașini au fost oprite de polițiști în timp ce încercau să forțeze intrarea în Pasajul Unirii.

S-a circulat cu dificultate în zona Pasajului Unirii din Capitală, pe sensul către Universitate. Șoferul unei dube a lovit unul dintre ventilatoarele montate în interiorul pasajului. Din fericire nu sunt victime, traficul fiind restricționat pe banda 1, la aproximativ 20 de metri de la ieșirea din pasaj. La fața locului au sosit mai mulți polițiști care fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs totul: dacă a fost depășită limita de gabarit sau de înălțime. Șoferul acestei dube care a produs accidentul va fi testat cu aparatul alcooltest. Se circulă cu dificultate în acest moment în zona Pasajului Unirii pe sensul către Universitate. Este și o oră la care mulți dintre șoferi merg către serviciu, însă poliția anunță că va fi în curând reluată circulația în acea zonă”.

Avertizare de furtună pentru cea mai mare parte din țară