Popescu Piedone, prezent la târgul de Sfântul Dumitru din localitatea Bolintin Vale: „Aveți nevoie de o voce în Senatul României, un om care provine dintre dumneavoastră! Vreau să redăm României puterea de a zâmbi pentru viitorul ei, al copiilor și nepoților noștri!

Popescu Piedone a felicitat administrația locală pentru păstrarea tradiției

Cristian Popescu Piedone, candidatul PSD pentru Senatul României în județul Giurgiu, s-a aflat sâmbătă, cu ocazia Sfântului Dumitru, în mijlocul zecilor de mii de români care au participat la târgul de Sfântul Dumitru, devenit o tradiție în localitatea Bolintin Vale. Potrivit lui Popescu Piedone a fost o zi obișnuită, dar specială. La târgul din Bolintin Vale, peste 100.000 de români se bucură de obiceiuri.

Popescu Piedone: Felicit administrația locală pentru că păstrează tradiția. Aceasta este România reală!

Potrivit lui Popescu Piedone, avem nevoie de Dumnezeu și să nu trebuie să uităm obiceiurile strămoșești. „Să iubim tradițiile românești și să iubim România, pentru că doar așa vom reuși să nu ne pierdem ca nație!”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Veniți la vot fără frică, spuneți-vă cuvântul prin ștampila dumneavoastră! Social-democrația e cea care va salva România!

Popescu Piedone, că de fiecare dată, promite un singur lucru: că nu va dezamăgi oamenii. „Aveți nevoie de o voce în Senatul României, un om care provine dintre dumneavoastră! Vreau să redăm României puterea de a zâmbi pentru viitorul ei, al copiilor și nepoților noștri! La vot cu mic cu mare! Absenteismul dumneavoastră le va permite unor persoane pe care nu le doriți să conducă în continuare! Dumneavoastră, dragi români, sunteți proprietarii României! Cu respect, același om dintre oameni, Piedone”, este mesajul lui Popescu Piedone.