Un adolescent și-a falsificat cartea de identitate pentru a intra în club

El și-a modificat anul nașterii, pentru a putea intra în cluburile unde accesul este permis doar persoanelor majore

jandarmerie
Jandarmerie sursa foto pag de FB

Un adolescent din Brașov este cercetat pentru fals și uz de fals, după ce și-a falsificat cartea de identitate. Tânărul își modificase anul nașterii, pentru a putea intra în cluburile unde accesul este permis doar persoanelor majore, potrivit digi24.ro.

„Pentru o noapte de distracție, nu merită să recurgă la astfel de metode care încalcă legea”, le transmit jandarmii tinerilor.

 Băiatul a fost prins de jandarmi în noaptea de duminică spre luni, în apropierea unui club din Centrul Civic al orașului Brașov. Era cu un grup de prieteni, iar comportamentul lor agitat le-a atras atenția oamenilor legii. „Interceptați de jandarmi, tinerilor li s-a cerut să se legitimeze, moment în care unul dintre aceștia a refuzat acest lucru. La insistențele jandarmilor, acesta a prezentat un document de identitate, care la verificarea prin aplicația eDac nu a putut fi identificat ca document valabil”, transmit reprezentanții IJJ Brașov.

 În urma verificărilor ulterioare, jandarmii au descoperit că adolescentul își modificase anul nașterii, din dorința de a putea intra în cluburile unde accesul este permis numai persoanelor majore

 „Ne dorim să tragem un semnal de alarmă și să transmitem tuturor tinerilor că, pentru o noapte de distracție, nu merită să recurgă la astfel de metode care încalcă legea și că va veni, cu siguranță, și momentul în care vor putea intra legal în orice club își doresc”, au mai transmis, pe rețelele sociale, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov. Pentru fapta sa, băiatul s-a ales cu dosar penal pentru fals și uz de fals, cazul fiind preluat de polițiști.

Finlanda se confruntă cu temperaturi extrem de ridicate