Percheziții de amploare pentru combaterea infracțiunilor economice

Polițiștii fac peste 150 de descinderi domiciliare, în cadrul mai multor acțiuni operative

Perchezitii
Perchezitii. Sursa foto: Politia Romana

Poliția Română și Parchetul General coordonează, marți dimineața, o operațiune de combatere a infracțiunilor economico-financiare și a celor de natură judiciară. Sunt peste 150 de percheziții domiciliare, potrivit stiripesurse.ro.

Polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz, fac peste 150 de percheziții domiciliare, în cadrul mai multor acțiuni operative

Scopul este tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale. Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, contrabandă, înșelăciune, bancruta frauduloasă, obținere ilegală de fonduri, delapidare, fals, infracțiuni prevăzute de Codul fiscal, fals informatic, șantaj, furt calificat și la regimul armelor.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de marți se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române pentru combaterea infracționalității de orice fel.

7 medicamente retrase de pe piața din România, începând de săptămâna viitoare