Medicul din Sibiu acuzat că a luat mită, arestat preventiv 

Medicul Liliana Coldea de la Spitalului General C.F. Sibiu ar fi pretins bani şi bunuri de la pacienţi sau de la rudele acestora

Medicul din Sibiu care a fost acuzat de 13 acte de luare de mită a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către magistraţii Tribunalului Sibiu, potrivit stiripesurse.ro.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat, sâmbătă, că propunerea procurorilor de arestare preventivă în cazul medicului de la Spitalul CF Sibiu a fost admisă de către magistraţi.

Tribunalul Sibiu a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul femeii care este acuzată că a luat mită de 13 ori de la pacienţi şi aparţinători ai acestora. Femeia a fost reţinută vineri, iar vineri seară procurorii au propus arestarea preventivă. Procurorii au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în cazul medicului de la Spitalul CF Sibiu acuzat de luare de mită.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a anunţat, vineri seară, că s-a formulat propunere de arestare preventivă în cauza medicului reţinut pentru luare de mită.

Medicul Liliana Coldea de la Spitalului General C.F. Sibiu a fost reţinută pentru 13 fapte de luare de mită, după ce ar fi pretins bani şi bunuri de la pacienţi sau de la rudele acestora pentru facilitarea accesului la servicii medicale ori ulterior îndeplinirii acestora. Ea este acuzată de săvârşirea a 13 infracţiuni de luare de mită, au declarat surse oficiale. Liliana Coldea predă şi la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Vijelii și vânt puternic în toată țara începând de sâmbătă după amiază