Șoferul care a ucis un copil într-o parcare din București este un adolescent de 16 ani

El s-a predat oamenilor legii după mai multe ore

Politie
Politie sursa foto pixabay

Un copil de 9 ani a murit şi unul de 7 ani a fost rănit, duminică seară, într-un accident rutier produs în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Bucureşti, potrivit ziare.com.

Şoferul, care a fugit de la locul faptei, este un adolescent de 16 ani. Acesta s-ar fi predat luni dimineață la poliție.

Adolescentul a fost testat cu alcooltest şi cu DrugTest, ambele rezultate fiind negative. Teribilul accident a avut loc duminică seara, în parcarea de lângă parcul Pantelimon din Capitală. Un băiat de 9 ani a murit, iar sora lui, în vârstă de 7 ani, este în stare gravă la spital, după ce o mașină i-a lovit cu putere. Cei mici erau la plimbare cu mama lor. La volan se afla un tânăr de 16 ani, care a fugit de la locul faptei. După mai multe ore, acesta s-a predat la poliție.

După cercetări, urmează să fie dus la Parchet cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi copii, care ieșeau din parc pe trotinete însoțiți de mama lor, au fost loviți în plin de șoferul minor, care a demarat în viteză din parcare. „Băiatul cu mașina i-a strivit pe doi copii între mașini. Erau de mână cu părinții, cu mama”, a declarat un martor pentru Știrile ProTV. Medicii nu au reușit să îl resusciteze pe băiatul de 9 ani. Sora sa, care a fost rănită grav la un picior și deasupra copsei a fost operată de urgență la Grigore Alexandrescu.

Conflict între migranți pe o stradă din Timişoara