În ultimii ani, Societatea Erbașu a reprezentat o prezență constantă în domeniul renovării și construcției de instituții educaționale.
Angajamentul companiei față de viitorul educațional al comunităților pe care le servesc este evidențiat prin fiecare proiect finalizat cu succes.
Compania Erbașu nu este doar un o echipă de constructori cu experiență, ci și un partener de încredere în dezvoltarea infrastructurii educaționale
Prin eforturile lor susținute, constructorii contribuie la formarea viitorului și la creșterea calității educației în fiecare comunitate în care activează.
În data de 25 septembrie, societatea Erbașu a precizat că un nou proiect din domeniul educației a fost finalizat cu succes de către echipa de constructori.
Este vorba despre reabilitarea, renovarea și modernizarea Grădiniței Piticot din București, sector 4.
Grădinița Piticot din București a fost modernizată de societatea Erbașu
Lucrările executate la nivelul acestor unități de învățământ nu doar transformă clădirile, ci și viețile copiilor și ale celor implicați în procesul educațional, aducând schimbări pozitive pe termen lung.
Astfel, Grădinița Piticot reprezintă acum un loc ideal pentru explorare, învățare și joacă.
Mai mult, membrii societății au transmis că modernizarea și consolidarea Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din București continuă într-un ritm susținut.
Un aspect esențial al proiectelor realizate de Construcții Erbașu este calitatea
Fiecare clădire este construită sau renovată cu cele mai înalte standarde de siguranță și durabilitate. Scopul este ca elevii și profesorii să beneficieze de mediul optim pentru a se dezvolta și a preda în cele mai bune condiții.
”După finalizarea lucrărilor, atât elevii, cât și cadrele didactice vor putea beneficia de un mediu școlar în care se acordă o prioritate deosebită siguranței și în care infrastructura este modernizată pentru a corespunde necesităților curente”, a precizat societatea, prin intermediul unei postări publicate pe contul de Facebook.
Societatea Erbașu prezintă un nou proiect finalizat cu succes de către echipa de constructori: noua stație de epurare a apelor uzate din Sinaia, Județul Prahova
În data de 18 septembrie, societatea Erbașu a anunțat că stația de epurare din Sinaia a fost proiectată și construită în conformitate cu cerințele de mediu de la nivelul Uniunii Europene.
Aceasta este una modernă, eficientă din punct de vedere tehnologic și sustenabilă din punct de vedere al impactului asupra mediului înconjurător.
Prin această stație de epurare modernă, până la 34.150 de locuitori din zona urbană Sinaia, compusă din localitățile: Sinaia, Poiana Țapului, Bușteni și Azuga, vor beneficia de servicii de gestionare de înaltă calitate a apelor uzate.
”Mulțumim tuturor celor implicați pentru că au făcut posibil ca acest proiect să fie finalizat în parametri optimi. Construim pentru viitor. Cu respect, integritate și profesionalism”, au transmis reprezentanții societății.
Noi imagini de la proiectul ce vizează extinderea Centrului Social Pastoral “Sfânta Cruce” Caraiman din Bușteni
La finalul lunii septembrie, Construcții Erbașu a publicat imagini noi de la proiectul de extindere al Centrului Social Pastoral ”Sfânta Cruce” Caraiman din Bușteni, precizând că lucrările avansează în mod constant.
”Profităm de vremea bună din această perioadă și avansăm constant pentru a finaliza lucrările la nivelul structurii de rezistență a noului corp ce va fi format din D+P+3E și va avea o suprafață utilă de aproape 7000mp. În paralel executăm lucrări la nivelul instalațiilor sanitare, HVAC și electrice”, se arată în postarea publicată pe contul de Facebook.
Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții și este realizat împreună cu Vialis Engineering și Popp&Asociații.