Codrin Ștefănescu, acest băiat uitat de toată lumea prin colțurile obscure ale Partidului Social Democrat, aflat acum și fără apărarea lui Daddy, își umflă și el ce mai poate și pe unde mai poate. Și cum nu prea are ce să-și umfle și nici pe unde, recurge la metoda lașului, postând pe Facebook tot ce-i trece pe sub chelie.

Psihologia copilului abuzat și Codrin Ștefănescu

Nu știu dacă știți psihologia copilului abuzat. Ei bine, dacă nu o știți, o să o povestesc eu. Copilul abuzat va deveni în timp „bully”. Mai pe larg, cuprins de-o frustrare pe care nu și-o poate controla și poate nici n-o realizează, acesta va adopta atitudinea abuzatorului. Problema principală a copilului abuzat, Codrin, este că el n-are cum să devină niciodată vreun Dragnea, nici măcar unul mai mic. Nu de alta, dar dacă este să-i găsesc vreodată vreo calitate lui Dragnea, este aceea că-i curajos și tupeist. Codrin Ștefănescu este doar tupeist.

Bau(bau), Codrine!

”Una dintre cele mai sinistre si incompetente personaje din guvernul PNL este ministrul muncii, madam Violeta Alexandru fostā Baubau! Nu intelege nimic, nu-i pasā de nimic! Urlā patronatele cā sunt nevoite sā concedieze oameni, se cer urgent māsuri, sprijin, bani…si nimic! Cucoana asta chiar nu pricepe o iotā despre ceea ce se petrece in economia româneascā acum. E surdā, oarbā si lipsitā de orice interes! Si incā e in functie!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina lui de Facebook.

Citește și: PSD și Cîțu au ceva în comun: un hashtag

#News