Popescu Piedone: Pe 9 iunie vin la Primărie. Pe 9 iunie votează un primar care face. Pe 9 iunie votezi căluțul

Dacă va fi ales primar general, Cristian Popescu Piedone promite o transparență totală a activitățîi Primăriei București și a instituțiilor subordonate

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 și candidatul PUSL la Primăria Capitalei îi îndeamnă pe locuitorii Capitalei să voteze pe data de 9 iunie un primar care ” FACE „. Mesajul transmis de Popescu Piedone este unul bazat pe lucrurile realizate în Sectorul 5, sector care s-a modernizat și transformat radical în ultimii ani. Și aici este vorba despre amenajarea de noi locuri de parcare, de locuri de joacă și de parcuri moderne, de reabilitarea blocurilor. Dialogul permanent cu locuitorii Sectorului 5 și rezolvarea problemelor lor a fost una din preocupările principale lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: „Pe 9 iunie vin la Primărie. Pe 9 iunie votezi căluțul”

Dacă va fi ales primar general, Cristian Popescu Piedone promite buget participativ, transparență totală a activitățîi Primăriei București și a instituțiilor subordonate, infrastructură digitalizată în interacțiunea cu cetățenii, bugetare participativă, prin digitalizare, a bugetului Primăriei .”București atenție. București, recepție!. Pe 9 iunie vin la Primărie. Pe 9 iunie votezi căluțul. Piedone face, Piedone poate, Piedone știe! Pe 9 iunie votează un primar care face”, este mesajul lui Popescu Piedone.