Verișorul fetiței găsită moartă într-o râpă a fost reținut

Băiatul de 15 ani a recunoscut crima

Copil
Copil sursa foto pixabay

Verișorul fetiței de 2 ani din Dolj care a fost găsită moartă a fost reținut pentru 24 de ore, după 15 ore de audieri. El și-a recunoscut fapta, potrivit ziare.com.

Trupul Raisei a fost găsit într-o râpă marți, la câteva sute de metri de casă, la aproape 24 de ore după ce fusese dată dispărută.

Fetița și verișorul ei au rămas nesupravegheați în jur de 20 de minute în casa băiatului, moment în care s-ar fi petrecut tragedia. Potrivit procurorilor, adolescentul, în vârstă de 15 ani, a ucis-o pe copilă și imediat după a aruncat-o în râpa în care a fost găsită de polițiști. Audierile au durat în jur de 15 ore, deoarece băiatul insista că este nevinovat şi că nu el a omorât-o pe micuţa Raisa. Între timp au început să apară şi rezultatele expertizelor cerute de anchetatori în ceea ce priveşte probele pe care le-au ridicat de la faţă locului şi, în plus, sângele descoperit pe pantalonii băiatului s-a dovedit a fi al victimei.

Pus în faţa acestor dovezi, adolescentul ar fi recunoscut, în cele din urmă, că şi-a ucis verişoara.

Băiatul a fost ridicat de polițiști miercuri și a fost audiat 15 ore, timp în care și-a recunoscut fapta. La audieri au fost duși și părinții și fratele său, însă pentru aceștia nu a fost luată nicio măsură. Anchetatorii urmează să pună cap la cap toate informațiile și să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia. Momentan nu se cunoaşte motivul care l-a determinat să comită această crimă şi anchetatorii încearcă să pună cap la cap toate informaţiile pentru a înţelege ce s-a întâmplat cu adevărat. În cursul acestei zile, criminalul, care este minor, având 15 ani, va fi condus în fața magistraților de la Tribunalul Dolj pentru emiterea mandatului de arestare pentru următoarele 30 de zile.

Alba. Percheziții într-un penitenciar după ce trei deținuți au folosit metoda ”Accidentul”