Popescu Piedone, reacție ironică după declarația lui Nicolae Ciucă privind beneficiile apei: “UN GLUMEȚ ÎN COADA ȚĂRII “

Nicolae Ciucă a declarat, privitor la acest subiect următoarele : "Apa este ca o răcorire. Nu doar că este rece . Dar când poți s- domini, să fii deasupra ei, poți să te răcoreșți ".

Interviu Ciuca pag de FB Cristian Piedone

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la președintia României, a devenit ținta ironiilor lui Cristian Popescu Piedone. Într-o postare pe pagină de Facebook, Popescu Piedone critică într-un limbaj glumeț și metaforic una din exprimările publice ale lui lui Nicolae Ciucă, privind beneficiile apei. Într-un interviu televizat, Nicolae Ciucă a declarat, privitor la acest subiect următoarele : „Apa este ca o răcorire. Nu doar că este rece. Dar când poți s-o domini, să fii deasupra ei, poți să te răcorești”.

Popescu Piedone: „Scorpioane, bravo! De la primele izvoare minerale încoace, niciun filosof, niciun gânditor, niciun romancier de mucava n-a reușit să strivească apa cu slova, ca matale!

Popescu Piedone își exprimă mirarea și nedumerirea vizavi de exprimarea lui Nicolae Ciucă, întrebându-se dacă liderul PNL va explica acest lucru în cartea care nu a apărut încă, deși i s-a făcut publicitate de câteva luni. ” Scorpioane, ai pălmuit-o cu vorba, până s-a evaporat, săraca! Te ascult, te reascult și mă prăpădesc de râs! Te-a luat valul celebrității, te-ai îmbătat cu apă rece și te-ai cam scurs pe apa sâmbetei, scorpioane! Până la urmă, sincer, ce ai vrut să zici? ” , Ori ne spui în carte? Apropo, scorpioane: mă’, chiar ai scris cartea aia? Mi te imaginez căutând o rimă despre apa sărată și iar mă prăpădesc de râs! Uite, poate o să-ți fie utilă vorba asta din popor: “dacă bei apă sărată, nu mai vezi… basca sculată”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone: „Scorpioane, romancierule, m-ai convins! Eșți mai distractiv ca Piticot și Păcălici, laolaltă!

„Pentru mine eșți ca apa la genunchi, ca apa în urechi, ca apa în galoși, ca apa în vinul bun! De evitat, adică! Scorpioane, ți s-ar fi potrivit perfect titlul acesta: “UN GLUMEȚ ÎN COADA ȚĂRII “ (Acum, răcorește-te cu o plută scurtă până la Cotroceni și pârăște-mă lu’ tătuca! Sau… mai scrie o carte”, este sfatul dat de Cristian Popescu Piedone