Dosar penal pentru o postare pe Facebook

Un tânăr de 29 de ani a publicat o poză pe Facebook cu un mesaj inspirațional

Facebook
Facebook pag de Facebook

Un tânăr de 29 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a publicat o poză pe Facebook cu un mesaj inspirațional. Polițiștii din Botoșani s-au autosesizat și i-au bătut la ușă, potrivit ziare.com.

După ce i-au percheziționat locuința, bărbatul din orașul Flămânzi și-a dat seama că postarea nu a fost chiar cea mai bună idee.

Poliţiştii din Botoşani au percheziţionat locuinţa unui bărbat după ce acesta a postat pe reţelele sociale o fotografie în care apărea cu o armă în mână, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu. Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 29 de ani a însoţit fotografia de mesajul „Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri”, iar poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 29 de ani a însoţit fotografia de mesajul „Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri”

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă. Poliţiştii au percheziţionat, joi dimineaţă, locuinţa tânărului, prilej cu care a fost identificată o armă calibru 4,5 mm şi muniţie aferentă, constând în bile metalice. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Bărbat cu handicap răpit de pe stradă și obligat să cerșească