18 cetățeni străini, ascunşi într-o autoutilitară, au încercat să treacă ilegal granița cu Ungaria

Ei au fost depistaţi de angajaţii Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu

Politist frontiera
Politist frontiera sursa foto SNPPC

Un număr de 18 cetăţeni din Irak şi Siria, ascunşi într-o autoutilitară înmatriculată în România, au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, informează Poliţia de Frontieră, potrivit g4media.ro.

Cei 18 au fost depistaţi de angajaţii Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, pe comunicaţia Turnu-Variasu Mic

. „În data de 28.09.2023, ora 21,20, pe timpul executării misiunilor specifice, în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu, poliţiştii de frontieră arădeni au oprit pe comunicaţia Turnu-Variasu Mic, o autoutilitară înmatriculată în România şi condusă de un cetăţean român, având ca pasager un cetăţean sirian. În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, colegii noştri au descoperit, ascunşi în mijlocul de transport, 18 cetăţeni străini. Persoanele au fost conduse la sediul sectorului unde, în urma verificărilor, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Irak şi Siria”, menţionează sursa citată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun, reiese din comunicat.

Beneficiile exercițiilor fizice efectuate intens în weekend