Popescu Piedone: Pe 9 iunie alege un primar care face și hai să aducem Bucureștiul unde trebuie să fie

Popescu Piedone are soluții concrete pentru a rezolva în timp record problema termoficării în Capitală.

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei are un mesaj important de transmis bucureștenilor. Într-o postare pe pagina de Facebook, Popescu Piedone le transmite sutelor de mii de locuitori ai Capitalei care nu au de câteva luni apă caldă, dar și celorlalți locuitori, că are soluții concrete pentru a rezolva în timp record problema termoficării în București.” Intră pe piedonometru.ro și te vei convinge”, este mesajul lui Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Ai trăit acest video în propria viață? Pe 9 iunie alege un primar care face și hai să aducem Bucureștiul unde trebuie să fie, pentru toți

„Pe 9 iunie, votează un primar care face! Votează Cristian Popescu PIEDONE, primar general- POZIȚIA 6 PE BULETINUL DE VOT! piedoneface #piedonepoate. #piedonestie”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

„Gabi și Nicu nu au apă caldă de mai bine de 3 luni. La fel ca și sute de mii de locuitori din Capitală. Este greu de crezut că vor vota la fel. Pentru ei și ceilalți bucureșteni, Cristian Popescu Piedone are soluții concrete pentru a rezolva în timp record problema termoficării în Capitală. Întră pe piedonometru.ro și te vei convinge ‘, este mesajul lui Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone, noi vizite de lucru în Sector 5: Continuăm munca în sector