Cristian Popescu Piedone, noi vizite de lucru în Sector 5: Continuăm munca în sector

Popescu Piedone a vizitat și Parcul Sebastian pentru a vedea cum avansează lucrările.

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, continuă vizitele în Sector 5 pentru a verifica personal modul în care se lucrează. Așa cum a dispus Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, zona Livezilor va fi reamenajată, fiind efectuate lucrări de igienizare, asfaltare și modernizare. Vor fi montate camere de supraveghere conectate la dispeceratul Poliției Locale Sector 5, pentru a nu mai fi gunoaie, găini și mai ales, persoane care se droghează.

Popescu Piedone: Copiii din această zonă merită să trăiască într-un loc sigur!

Popescu Piedone a vizitat și Parcul Sebastian pentru a vedea cum avansează lucrările. Potrivit primarului Sectorului 5, ritmul este alert și în câteva zile va fi redeschis parcul pentru copii, părinți, bunici. „O să vă placă! Am continuat apoi cu o acțiune de plantare de flori pe principalele artere din Sectorul 5, de data aceasta din serele proprii, administrate de AES! Sectorul 5 este dovadă că dacă vrei, se poate! #piedoneface #piedonepoate #piedonestie”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Continuăm munca în sector

„Așa cum am dispus, zona Livezilor va fi reamenajată. Igienizăm, asfaltăm și modernizăm! Vom monta și camere de supraveghere conectate la dispeceratul Poliției Locale Sector 5, pentru a ne asigura că nu mai avem gunoaie, găini și mai ales, persoane care se droghează! Copiii din această zonă merită să trăiască într-un loc sigur! Am făcut o vizită și în Parcul Sebastian să văd cum avansează lucrările. Ritmul este alert și în câteva zile vom redeschide parcul pentru copii, părinți, bunici. O să vă placă! Am continuat apoi cu o acțiune de plantare de flori pe principalele artere din Sectorul 5, de data aceasta din serele proprii, administrate de AES! Sectorul 5 este dovadă că dacă vrei, se poate! #piedoneface #piedonepoate #piedonestie”, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.