Alexandru Dimitriu USR

Această campanie electorală a depășit cu mult orice imaginație. De la vaci păscând în centrul Bucureștiului, la mila Bisericii, sau, mai nou atacuri mizere ale candidatului USR Alexandru Dimitriu la adresa contracandidatului său, Vlad Popescu Piedone.

Într-un clip postat pe pagina acestuia de facebook, useristul, încercând din răsputeri să pară doct, îl întreabă pe Vlad Popescu Piedone dacă se droghează! Ca lucrurile să pară cât mai creibile, doctul truchează o fotografie a lui Vlad Popescu Piedone, culmea, cu inteligența artificială!

Alexandru Dimitriu, candidat USR la funcția de Primar al Sectorul 5

Văzând probabil că tot partidul a luat-o la vale în toate sondajele, știind că soarta îi va fi crudă (și) de astă dată, în lipsă de idei constructive, și păstrand linia trasată probabil de stăpânii ierarhici, doctorul în drept (conform cv-ului) dă dovadă de o grosolănie ieșită din comun și lansează acuzații nefondate cum că Vlad Popescu s-ar droga cu ”substanțe puternice”! Lăsând la o parte ce pare a fi un delir în toată regula, Dimitriu atrage atenția locuitorilor Sectorului 5 că ar fi un dezastru să-l voteze pe Vlad Popescu Piedone. Mai mult, pentru a-și duce la capăt tirada de neimaginat, acesta îl invită să facă împreună un test antidrog!

Vlad Popescu Piedone, candidat PUSL la funția de Primar al Sectorului 5

Răspunzându-i tot pe facebook, dar pe un ton total diferit, Vlad Popescu Piedone îi explică acestuia cu probe că pe lângă faptul că Dimitriu face o campanie care nu-i face cinste nici lui și nici partidului din care face parte, el, Vlad Popescu Piedone este și donator regulat de sânge.

Este de noaptea minții ca un candidat, fie el și userist (se știe că aceștia sunt mai violenți, din fericire, doar in exprimarea pe facebook) să lanseze în spațiul public asemenea acuzații la adresa unui contracandidat. Se pare că eleganța în exprimare, ”să câștige cel mai bun” au fost aruncate la coș. Această campanie electorală a început urât, se va termina urât!