Bărbat din Satu Mare arestat pentru trafic de droguri

El transporta jumătate de kilogram de droguri în cotiera maşinii

Droguri
Droguri sursa foto pixabay

Un bărbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins în flagrant, pe raza judeţului Satu Mare, în timp ce transporta droguri în cotiera maşinii, potrivit g4media.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc

. „Persoana în cauză, un bărbat, de 35 de ani, a fost oprită în trafic, în timp ce se afla la volanul unui autoturism. În urma efectuării unui control asupra habitaclului autoturismului, poliţiştii au descoperit, într-un compartiment din interiorul maşinii, precum şi sub scaunul din dreapta faţă, 497 de grame de substanţă cunoscută sub denumirea 3-CMC (cristal) şi 2,5 grame de canabis (drog de risc), destinate comercializării”, se arată în comunicatul menţionat.

În aceeaşi zi, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare a admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, acţiunea beneficiind de sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Pământul va fi afectat de furtuni geomagnetice