Astăzi, 25 mai, reprezentanții societății Erbașu au precizat că, în momentul în care au reabilitat și modernizat unități de învățământ, au făcut-o cu responsabilitate și atenție la detalii.
Unul dintre exemple este Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” din București, unitate de învățământ situată în Sectorul 2 al Capitalei.
Potrivit societății, proiectul a presupus reabilitarea și modernizarea întregii unități de învățământ, iar lucrările au cuprins printre altele: refacerea termohidroizolației la nivelul fațadelor și teraselor, refacerea instalației de hidranți, refacerea în întregime a instalațiilor electrice, termice și sanitare și realizarea instalației de climatizare.
În egală măsură, tâmplăria a fost înlocuită complet și a fost turnată o pardoseală poliuretanică, conform normelor în vigoare.
Beneficiarul lucrării: Direcția Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar – Sector 2
”Felicitări întregii echipe care a reușit să readucă și această unitate de învățâmânt la standarde europene. Construim pentru viitor. Cu responsabilitate pentru sistemul de învățământ din România”, au transmis reprezentanții societății de construcții, prin intermediul unui text publicat pe contul de Facebook.
Societatea Erbașu continuă, într-un ritm susținut, lucrările de construire a parcării de tip ”Park&Ride” din Piața Emanuil Gojdu, Oradea
În ceea ce privește construcția de parcări din Oradea, societatea a transmis că, în zona corpului P1 a fost finalizată structura de rezistență, urmând a se turna betonul de pantă și a se realiza hidroizolația, iar în paralel vom începe lucrările de pavare la partea superioară a parcajului.
”La nivelul corpului P2 ne ocupăm de cofrarea și armarea grinzilor și a planșeului, în timp ce la corpul C3 suntem în proces de finalizare a lucrărilor la nivelul fundațiilor și stâlpilor. Imediat după terminarea lucrărilor de deviere și relocare a utilităților (executate în prezent într-un procent de 90%) vom începe și fundațiile la corpul C4”, se arată în comunicatul societății Erbașu.
Parcajul va dispune de 251 de locuri, de afișaj electronic și va fi accesibil în exploatare pentru autoturisme de clasă mică, medie şi mare, cu o lungimea maximă de 5 m
În cadrul proiectului final sunt prevăzute și 3 stații de reîncărcare electrice care deservesc 6 autoturisme, automate de taxare şi o cabină tip ghișeu.
”Vestigiile arheologice descoperite pe parcursul lucrărilor de săpătură vor fi puse în valoare. Cele două biserici şi ravelinul vor fi expuse protejat în spatele unei balustrade de sticlă fără a fi acoperite sau placate, iar fundaţiile construcţiilor medievale vor fi marcate în podeaua parcării”, au transmis membrii societății Erbașu.
Proiectul este executat în echipă cu partenerii de la Simbac și are ca beneficiar Primăria Oradea.