Societatea Erbașu a făcut publice mai multe realizări ale constructorilor și acțiuni ce contribuie la progresul infrastructurii, medicinei și educației din România.
Reprezentanții societății au precizat că, pe durata lunii iunie, mai multe orașe din țară au beneficiat de proiecte finalizate cu succes, fie că vorbim de Călărași, Deva sau Craiova.
Structura noului corp de clădire din cadrul Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian din Călărași este finalizată
În data de 9 iunie, socetatea a încheiat lucrările la structura de rezistență a clădirii Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian din Călărași, structură ce va cuprinde și centrala termică.
De asemenea, constructorii lucrează intens la finisaje interioare, instalații electrice, instalații sanitare și se apropie de finalizarea structurii corpului de legătură ce va permite accesul dintre corpul vechi și cel nou.
Potrivit comunicatului publicat pe contul de Facebook, noul corp de clădire împreună cu cele două anexe vor avea o suprafață utilă de 15.500 mp și o capacitate de 309 paturi noi destinate secțiilor: Pediatrie, Neonatologie, Bloc Nașteri, Lehuzie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, Geriatrie, Neurologie, Psihiatrie și Chirurgie Plastică.
Societatea Erbașu prezintă un nou proiect finalizat cu succes: ”Amenajarea și modernizarea zonei pietonale a centrului istoric din Municipiul Deva”
Proiectul a presupus aducerea centrului istoric la standarde urbanistice moderne și a cuprins reorganizarea spațiilor actuale, amplasarea de dotări urbane, refacerea iluminatulului public, extinderea suprafețelor pietonale, plantarea de arbori, crearea de noi spații verzi, instalarea unui sistem de reducere a circulaţiei în zonă și un sistem inteligent de parcare.
”Beneficiarul lucrării: Primăria Municipiului Deva. Felicitări tuturor colegilor din cadrul diviziei Erbașu Transilvania pentru finalizarea acestui minunat proiect. Construim pentru viitor. În România”, au transmis membrii Construcții Erbașu în data de 22 iunie.
Erbașu: ”Începem săptămâna cu o nouă vizită a studenților de la Universitatea Tehnica de Construcții București – UTCB pe șantierele noastre în cadrul programului de practică de la finalul anului II”
”Suntem încântați că putem să le oferim această experiență educațională valoroasă, deoarece credem că practica pe teren joacă un rol important în dezvoltarea lor profesională. Angajamentul nostru față de educația practică a studenților va continua pentru că ne dorim să inspirăm viitoarele generații de specialiști în construcții să-și urmeze pasiunea și să contribuie la dezvoltarea durabilă și inovatoare a industriei din România”, a transmis societatea în data de 26 iunie.
Lucrările ce vizează extinderea și punerea în funcțiune a conductelor de aducţiune pe traseul Isvarna – Craiova sunt în grafic
În data de 27 iunie, societatea a anunțat că execuția lucrărilor ce vizează extinderea și punerea în funcțiune a conductelor de aducţiune pe traseul Isvarna – Craiova sunt în grafic. După finalizarea tuturor lucrărilor, traseul de conducte va avea o lungime totală de 66.19km.
Contractul este parte a ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dolj” și este realizat prin ”Compania De Apă Oltenia”.
Societatea a ținut să mulțumească tuturor colegilor implicați în acest proiect pentru efortul depus pe tot parcursul lucrărilor.