Turistă moartă după ce a căzut 30 de metri în gol, în munţii Rodnei

Echipele care au ajuns la fața locului au găsit victima decedată, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.

Cautare
Cautare Salvamomt sursa foto pag de FB Salvamont Gorj

Salvatori de la mai multe instituţii din judeţul Bistriţa Năsăud au intervenit pentru recuperarea unei femei care a căzut zeci de metri în gol, pe un traseu din munţii Rodnei, potrivit digi24.ro.

Echipele care au ajuns la fața locului au găsit victima decedată, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.

Femeia care a căzut în gol zeci de metri în Munţii Rodnei a fost găsită decedată, a informat, sâmbătă seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud. „Primele echipaje au ajuns la locul solicitării, dar, din nefericire, victima a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU. În sprijinul forţelor alocate la caz a fost direcţionat şi un elicopter SMURD.

„Un echipaj de pompieri ce încadrează şenilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Staţia Sângeorz-Băi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna, un echipaj Salvamont şi echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistriţa intervin în munţii Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turistă în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut în gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creastă al muntelui”, informează ISU Bistriţa Năsăud.

O furtună solară de o intensitate foarte mare se îndreaptă către Pământ