Cristian Popescu Piedone, reacție după sondajul Sociopol: Finala pentru Primăria Capitalei se va da între mine și Sebastian Burduja

Popescu Piedone susține că sondajele îi vor motiva pe oameni să voteze pe data de 9 iunie

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB

Cristian Popescu Piedone a comentat rezultatele sondajului Sociopol potrivit cărora el ar fi în scădere în preferințele bucureștenilor. Popescu Piedone nu crede în sondaje și este convins că nici Gabriela Firea, nici Nicușor Dan nu vor fi pe primele două locuri în preferințele bucureștenilor, la alegerile pentru Primăria Capitalei. Primarul de la Sectorul 5 aduce ca argument cea mai recentă competiție electorală pe care a câștigat-o, potrivit stiripesurse.ro.

Popescu Piedone: Finala se va da între mine și Sebastian Burduja

Potrivit lui Popescu Piedone, intelectualitatea și tinerețea și performanța lui Sebastian Burduja se vor confrunta cu experiența lui de viață. Popescu Piedone nu crede că Sebastian Burduja va obține doar 16 procente din preferințele electoratului. „Aceste sondaje nu sunt fotografia momentului, ci o comandă a fiecărei formațiuni politice atunci când vrea să deruteze electoratul, și un argument cert despre mine însumi.

În 2020, eu Popescu Piedone candidat la Primăria Sectorului 5, cu opt ani și șase luni condamnare în primă instanță, nu eram nici măcar cotat la casele de pariuri, eram pe locul 6, 7, toate aceste case de sondare a opiniei publice, care cine plătește îi dă cu ruj pe buze, nu reflectă realitatea. (…) Imposibilul a fost făcut posibil. Cetățenii nu se mai duc după fentă. Singurul sondaj care poate să existe real este urna de vot. Mi se pare anormal ca Burduja să fie cotat la alt procent ca acum o săptămână”, a declarat Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Eu merg între oameni, nu stau în cancelariile lor de partid, dar oamenii cei mulți nu sunt interesați de aceste lucruri. Aceste sondaje îi vor motiva pe oameni.

„Finala se va da nu între mine și Nicușor Dan sau Gabriela Firea, se va da între mine și Sebastian Burduja. Intelectualitatea și tinerețea și performanța lui Burduja se vor confrunta cu experiența mea de viață. Eu nu cred că Burduja este doar la 16 procente „, a spus Popescu Piedone. Potrivit sondajului Sociopol, comandat de Mirel Palada, Nicușor Dan (independent, susținut de ADU) are prima șansă să câștige Primăria Municipiului București, cu aproape 40% (37%).

Potrivit Sociopol, Gabriela Firea (PSD) și Cristian Popescu Piedone (PU-SL) își împart aproape la egalitate bazinul în mare măsură comun de votanți, Gabriela Firea cu un procent de 23%, Popescu Piedone cu un procent de 18%. Potrivit sondajului Sociopol, Sebastian Burduja (PNL) are o creștere semnificativă față anteriorul sondaj Sociopol ajungând la un procent de 16%. „Mihai Enache (AUR) obține 5%, în scădere față de sondajul anterior Sociopol”, a scris, sâmbătă, sociologul Mirel Palada pe pagină să de Facebook.

Vlad Popescu Piedone: Continuitate pentru Sectorul 5. Vin în fața voastră și vă cer să credeți în mine și în sectorul nostru. Așa să ne ajute Dumnezeu