Popescu Piedone, provocare pentru Gabriela Firea: Eu vreau ca Gabriela Firea Pandele să se lupte cu mine deoarece avem același palier de alegători și nu să se lupte cu Nicușor Dan sau cu Sebastian Burduja

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, anunță că partidul este un monolit care va obține la alegerile locale care vor avea loc pe dată de 9 iunie un scor istoric.

” Acest partid va intra pe picioarele lui în Parlament și atunci o să vedeți cum mă vor căuta cei de la diferite partide pentru a face alianțe „, a declarat Cristian Popescu Piedone, la un post de televiziune.

Potrivit acestuia, a început a început epoca marilor sondaje, care nu reprezintă decât o poză a momentului, una artificială. Potrivit lui Popescu Piedone alegătorul e bulvesrat. sondajul real fiind cel care va avea loc pe dată de 9 iunie, la urna de vot.” PUSL nu a comandat sondaje, sunr partide care emit fantome ale sondajelor reale. Sondajele sunt derutante, îi derutează pe candidați, mai ales pe cei aflați pe primele 2 locuri „, a declarat Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Gabriela Firea Pandele e o luptătoare, o amazoană care susține crezul ei. E a fost înfrântă odată de Nicușor Dan

Potrivit lui Popescu Piedone, Grabriela Firea se bate cu Nicușor Dan dar în ochii electoratului un înfrânt nu poate ieși învingător. ” Gabriela Firea Pandele se prezintă în această campanie ca și învinsă. Vrem noi să o reciclăm. Eu vrea ca Gabriela Firea Pandele să se lupte cu mine deoarece avem același palier de alegători și nu să se lupte cu Nicușor Dan sau cu Sebastian Burduja. Domnul Burduja ia din electoratul USR al lui Nicușor Dan iar eu iau din electoratul Grabrielei Firea iar ea vrea să ia din electoratul meu. Vreau să va spun că electoratul lui Piedone este un monolit și oricât vor încerca unii să cioplească din el acest lucru nu se va reuși. Acest lucru se va vedea la alegerile de pe 9 iunie, când PUSL va obține un scor istoric”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone crede ca se va lupta cu candidatul PNL, Sebastian Burduja, pentru Primăria Capitalei.

Popescu Piedone: ” Este vremea banilor cheltuiți pe minciuni electorale și pe sondaje mincinoase! Oameni buni, MERGEM ÎNAINTE, FĂRĂ SĂ COMANDĂM SONDAJE MINCINOASE!”