Bărbat ucis în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din Capitală

. Agresorii au fost reținuți

Politist
Politist sursa foto pixabay

Un bărbat de 46 de ani a murit marţi seară, în urma unui conflict cu doi tineri, de 16 şi 20 de ani. Incidentul a avut locî n apropierea parcului Crângaşi din Bucureşti, potrivit digi24.ro.

„La data de 14 mai 2024, în jurul orei 20,25, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 20 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un bulevard din Sectorul 6, un bărbat ar fi fost agresat fizic cu un obiect contondent, la nivelul capului, de către alţi doi bărbaţi”, informează Biroul de presă al DGPMB.

„Totodată, la faţa locului un echipaj de prim-ajutor, în pofida eforturilor depuse, a declarat decesul victimei”, arată DGPMB. Cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptei au fost identificaţi şi depistaţi, aflându-se la sediul secţiei. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

Șase copii internați la spital după ce au fost spălați cu o substanță de deparazitare a animalelor