Vlad Popescu Piedone face radiografia de moment a candidaților de la Sectorul 5

Unul dintre cei mai tineri candidați la o funcție de Primar, Vlad Popescu Piedone calcă pe urmele tatălui său nu numai în adminstrație, dar și pe Facebook. Acesta a prins poza de moment cu multe comparații demne de cele mai bune filme de comedie. Iată ce a scris Vlad Popescu Piedone pe Facebook

”O gloată de pseudo-regizori așează vaci, boi, cai și căruțe în decor și împing cu capul în poze tot felul de visători amatori, mitomani și guralivi.

Inși ridicoli care n-au bătut un cui în viața lor, pozează în meșteri mari! Personaje care n-au călcat în viața lor prin Sectorul 5, se gudură prin cartiere și le declară cetățenilor belșug și dragoste eternă.

Un temporar a gâdilat o vacă la uger prin coclaurile administrate de primăria mare și a dat vina pentru peisaj pe primăria Sectorului 5.

S-a cocoțat apoi într-o căruță, să necheze balivernele înșirate de pseudo-regizor pe un prompter și să ridice osanale pesedeului care îi susține comedia! Într-un costum de ginerică! Că așa s-apucă un “gospodar” de treabă!

Că pesedeul va face și va drege pentru Sectorul 5!

Păi, domnule clovn, n-ați nenorocit voi Sectorul 5 din 1990 până în octombrie 2020? Nu voi, pesede, ați supt tot și ați lăsat cartierele în paragină?

Ce s-a realizat în ultimii trei ani, circarule, n-au făcut ai voștri în 30!

Când mai pozezi în bufon electoral prin Sectorul 5, întreabă cetățenii! Oamenii cunosc adevarul! Oamenii au trăit în șerpăria voastră și în batjocura voastră!

Poți îndruga minciuni! Te poți filma si de-a dura! Te poți poza și cu capra și cu țapul! Tot mitoman ești, tot mitoman rămâi și după 9 iunie!

Stii de ce?

Pentru că oamenii au văzut ce înseamnă un primar adevărat! Oamenii s-au săturat de voi și nu mai pot fi păcăliți cu minciuni electorale!

Pe 9 iunie, visurile voastre se vor sparge în mii de cioburi! Ca un ghiveci scăpat de bou dintr-o căruță.”