Incident la sediul Ambulanţei Braşov

7 angajate s-au simțit rău după ce o persoană neidentificată a dat cu spray iritant

Ambulanta
Ambulanta sursa foto pixabay

Șapte angajate ale Serviciului de Ambulanţă Braşov au acuzat stări de rău după ce o persoană, neidentificată încă, a pulverizat cu spray lacrimogen în clădire, potrivit ziare.com.

Femeile au fost evaluate de urgență de un echipaj medical

Poliția face, acum, cercetări, pentru a afla ce s-a întâmplat. Se pare că angajații suspectează un coleg medic de această faptă, care nu ar fi la prima abatere, susțin ei. Gazul iritant le-a făcut pe cele șapte angajate, care lucrau la etajul 1 în clădirea Ambulanței, să iasă în fugă afară. Femeile spun că dintr-o dată, aerul a devenit irespirabil și au început să tușească și să lăcrimeze.

Activitatea instituției a fost oprită timp de o oră

Cei care lucrează acolo cred că de vină pentru acest incident periculos ar fi chiar un coleg de-al lor, care, susțin ele, ar mai fi făcut glume proaste. Niciodată însă, suspectul nu a fost prins. „Au fost găsite și frigiderele scoase din priză și mâncarea colegilor s-a deteriorat. Ambulanțele scoase, de asemenea, din priză de la încărcat și s-a descărcat aparatura. Cu un băț a fost deteriorat generatorul instituției s-au ars toate serverele și s-a pierdut informația”, a declarat Steluța Coțiu, directorul medical al Ambulanței Brașov. Poliția a început o anchetă pentru găsirea vinovatului.

Furtunile puternice și vijeliile au provocat pagube în mai multe județe și în București