Autocar cu elevi implicat într-un grav accident rutier. Planul Roșu de Intervenție activat 

Au fost implicate un autoturism şi un autocar cu 51 de minori şi 5 adulţi

Accident
Accident sursa foto pixabay

Centrul Infotrafic a anunțat că un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, 15 iunie, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. ISU Vâlcea anunţă că şoferul maşinii a decedat, potrivit ziare.com.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical – 2 minori cu atac de panică şi şoferul cu escoriaţii. Soferul şi un minor au fost transportaţi la spital. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Autocarul a intrat in coliziune cu un autoturism, şoferul acestuia fiind resuscitat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic. Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Salina Praid se redeschide sâmbătă