Accident grav în județul Prahova 

O femeie a murit, alte patru fiind rănite

Accident
Accident sursa foto pixabay

Un accident mortal a avut loc sâmbătă seara, 15 iunie, pe Drumul Național 72, în județul Prahova, după ce o mașină s-a ciocnit cu un TIR, potrivit ziare.com

O femeie de 39 de ani a murit şi alte patru persoane, între care un copil, au fost rănite

. Accidentul rutier s-a produs pe DN 72, în Brătăşanca. ”Intervenim în cazul producerii unui accident rutier în care au fost implicate un TIR fără încărcătură şi un autoturism, precum şi cei 5 ocupanţi ai acestora (printre care şi un minor). La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Prahova.

Echipajele au intervenit pentru scoaterea unei persoane încarcerate în autoturism.

Aceasta a fost predată în stare de inconştienţă către medicul de pe ambulanţa TIM. ”Din nefericire, a fost declarat decesul victimei încarcerate, o femeie în vârstă de aproximativ 39 ani. În urma evaluării medicale de la faţa locului, toţi ocupanţii din autoturism sunt transportaţi la spital, au suferit diverse traumatisme, însă sunt în stare de conştienţă. Şoferul TIR-ului este asistat medical şi, pentru moment, a refuzat transportul la spital”, a adăugat ISU Prahova.

Intervenție Salvamont pentru recuperarea a doi turiști