Autobuz
Autobuz sursa foto pixabay

Un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca a fost înjunghiat imediat ce a coborât dintr-un autobuz. Doi indivizi l-au agresat verbal cu puțin timp înainte să-l înjunghie chiar în stația de autobuz, potrivit ziare.com.

Victima s-a aflat în același autobuz cu agresorii și au coborât în aceeași stație, pe strada Teodor Mihail din Cluj-Napoca.

„La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au fost sesizați despre o stare conflictuală înregistrată pe strada Teodor Mihali, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 19 ani, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe motive ce urmează a fi stabilite de polițiști în cadrul cercetărilor, ar fi fost abordat în mod agresiv de către doi bărbați, iar ulterior, la coborârea din mijlocul de transport în comun, ar fi fost agresat de către cei doi bărbați cu un obiect contondent”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Cluj. De asemenea, din informațiile preliminare mai reiese că tânărul era în acel mijloc de transport în comun în jurul orei 15:00 și atunci a fost agresat verbal de cei doi. După ce tânărul a coborât cei doi au sărit pe el și l-au înjunghiat. Motivul conflictului este încă necunoscut.