O nouă funcție pentru utilizatorii WhatsApp

Va fi posibilă distribuirea Stories-urilor de pe Instagram direct către WhatsApp

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Meta lucrează la implementarea unei opțiuni care va permite distribuirea Stories-urilor de pe Instagram direct către WhatsApp, în timp ce pregătește retragerea unei funcționalități similare pentru utilizatorii Facebook, potrivit ziare.com.

Inițiativa vine în ajutorul vedetelor și influencerilor de pe Instagram care doresc să interacționeze mai ușor cu fanii lor de pe WhatsApp.

Cu 450 de milioane de utilizatori activi zilnic, WhatsApp poate deveni o sursă importantă pentru atragerea de noi urmăritori pe Instagram. Interconectarea pregătită de Meta urmărește să îmbunătățească interacțiunile dintre utilizatorii celor două platforme. Distribuirea Stories-urilor Instagram direct pe WhatsApp ar putea veni cu unele provocări, deoarece cele două aplicații nu sunt complet compatibile în ceea ce privește formatul acestor postări. Este posibil ca anumite imagini să apară „tăiate” sau să lipsească anumite animații și stickere interactive.

Nu toți utilizatorii WhatsApp sunt încântați de transformările aplicației, care a evoluat dintr-o platformă simplă de mesagerie într-un mediu complex de socializare

Funcționalități noi, precum mesajele de Status înregistrate audio de până la 60 de secunde, mesaje text, foto sau video, și opțiuni extinse de personalizare cu Emojiuri, GIF-uri și Stickere, au fost adăugate recent. De asemenea, funcționalități precum indicatorul de online/offline și opțiunea Last Seen, care indică precis timpul trecut de la ultima activitate, au fost integrate. Surse din rețeaua X (fostul Twitter) afirmă că funcționalitatea de distribuire a Stories-urilor de pe Instagram pe WhatsApp va fi disponibilă în scurt timp. Aceasta va oferi utilizatorilor Instagram o modalitate suplimentară de a-și extinde audiența și de a-și face cunoscute postările unui număr cât mai mare de urmăritori.

Tânăr agresat într-o stație de autobuz din Cluj- Napoca