Popescu Piedone, urare din inimă pentru Ilie Năstase: Ilie, prieten bun, te îmbrățișez și te apreciez!

Ești legenda mea vie, Ilie, mărturisește Popescu Piedone

Piedine si Ilie nastase
Piedone si Ilie Nastase

Cristian Popescu Piedone a ținut să îi transmită un mesaj emoționant prietenului lui de o viață, marele jucător de tenis român Ilie Năstase. Într-o postare pe pagina de Facebook, Piedone dezvăluie faptul că el împreună cu Ilie au făcut multe , au trăit multe și vor avea mereu de povestit foarte multe lucruri.

Popescu Piedone : Ilie, prieten bun, te îmbrățișez și te apreciez!

Potrivit lui Popescu Piedone, când unii l-au vrut pe marele sportiv român căzut, el a reușit să se scuture și să îi sfideze prin putere, experiența de viață și palmares.” Nici pe tine și nici pe mine nu ne-au putut doborî! Pentru că noi am trăit ceea ce ei doar își imaginează! „, a transmis Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Pentru că NOI SUNTEM NOI!

” Ești legenda mea vie, Ilie! Legendă pe care o iubesc și o apreciez pentru sufletul cel mare și bun! ILIE, printre oamenii buni este o vorbă mare: “Legendele nu cad niciodată, pentru că timpului la lumină îi place să le scoată!” Să ne fii sănătos, Ilie! Cu dragoste și cu respect, mereu și mereu prietenul tău, Piedone”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Popescu Piedone: ” Ilie, bunul meu prieten! Te știu de-o viață, mă știi de-o viață!

” Ilie, bunul meu prieten! Te știu de-o viață, mă știi de-o viață! Am făcut multe, am trăit multe, am povestit și vom povesti mereu atât, atât de multe! Pentru că… noi avem ce să povestim! Ilie, prieten bun, te îmbrățișez și te apreciez! Când unii te-au vrut jos, te-ai scuturat și i-ai sfidat prin putere, experiență de viață și…palmares! Nici pe tine și nici pe mine nu ne-au putut doborî! Pentru că noi am trăit ceea ce ei doar își imaginează! Pentru că NOI SUNTEM NOI ! Ești legenda mea vie, Ilie! Legenda pe care o iubesc și o apreciez pentru sufletul cel mare și bun! ILIE, printre oamenii buni este o vorbă mare: “Legendele nu cad niciodată, pentru că timpului la lumină îi place să le scoată!” Să ne fii sănătos, Ilie! Cu dragoste și cu respect, mereu și mereu prietenul tău, Piedone „, este mesajul lui Popescu Piedone.

Ministrul Mediului: Apa Mării Negre nu reprezintă pericol pentru turişti